R&S schilderwerken

De R&S schilder is een vakman. Met drie decennia ervaring schildert hij met hart en ziel. Die bedrevenheid zie je terug in het resultaat. Secuur werk en netheid staan hierbij hoog in het vaandel. Hij gebruikt kwalitatief goede en degelijke materialen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Iedere woning en ieder bedrijfspand verdient een vakman. Neem met ons contact op voor meer informatie.

 

Behangwerk

Behangen is een vak apart. Van standaard behangwerk tot exclusieve wandbekleding op maat. De R&S schilder brengt de print met uiterste precisie aan op de wand. Behang brengt sfeer en karakter in een ruimte. Neem met ons contact op voor de vele mogelijkheden op dit gebied.

 

Betonstuc

De R&S schilder heeft veel ervaring met het verwerken van Betonstuc of betonlook stuc (bijv. Beton Ciré). Het is de ultieme optie voor het interieur. De keuken of badkamer krijgt zo een natuurlijke en robuuste look. Het is waterdicht en kan verwerkt worden op wanden en meubels. Het is onderhoudsvrij en gaat jarenlang mee. Voor voorbeelden of informatie neem contact met ons op.

© Copyright – All rights reserved 2006 – 2022.